HOLA!

Ik ben Chantal, een bruisende creatieveling met een hart voor service. Mijn roots liggen in een gezellige Amsterdamse kroeg die ik jarenlang heb gehad, waar ik de waarde van klantgerichtheid heb leren waarderen. 

Door de jaren heen heb ik mijn creatieve vleugels uitgespreid in de makelaardij, waar ik als Creative Designer aan de slag ging. Met mijn InDesign- en Illustrator-papieren op zak 📜, dook ik in het vormgeven van huisstijlen, het creëren van unieke logo's en het bijhouden van de nieuwste trends op social media. Mijn dagen waren gevuld met het tot leven brengen van de visuele identiteit van verschillende diensten.

In 2024 werd een langgekoesterde droom werkelijkheid en emigreerde ik naar het zonnige Spanje. Hier geniet ik, samen met mijn man Roland, van het Spaanse leven. Omringd door sinaasappelbomen 🍊, de geur van verse paella 🥘, de smaak van Sangria 🍹 en talloze feesten, laat ik me inspireren door de rijke cultuur van Spanje.

Ondanks de afstand blijf ik mijn creativiteit benutten door op afstand te werken als ZZP'er (of zoals ze het in Spanje noemen, autónomo) voor een Nederlandse franchisegever in de makelaardij. 💻Daarnaast help ik meerdere andere bedrijven met hun social media, marketing en nieuwsbrieven.