"VAN BOEIENDE SOCIAL MEDIA CONTENT TOT SPRANKELENDE HUISSTIJLEN EN/OF OOGVERBLINDENDE (DIGITALE) UITINGEN.
IK BEN JOUW CREATIEVE PARTNER IN CRIME"

SOCIAL MEDIA ONTZORGING

Laat mij jouw social media en nieuwsbrieven ontzorgen met actuele woningaanbod, klantreviews, speciale dagen, en huizenmarktupdates. 

OPMAAKSTUDIO

Of het nu gaat om een eenmalige mailingkaart die je naar de buurt wilt sturen, een (kantoor)brochure, een poster, een advertentie of een banner in de plaatselijke sportkantine – ik kan dit voor jou opmaken! Lever de gegevens aan zoals jij het wilt hebben, en ik zorg ervoor dat het perfect past binnen jouw huisstijl en wensen.

HUISSTIJL ONTWIKKELING

"Geef jouw merk een consistente uitstraling met een complete huisstijl. Of het nu gaat om visitekaartjes, brochures, flyers, drieluiken of andere items - ik ontwikkel een samenhangend design dat naadloos aansluit bij jouw bestaande logo. Maak indruk in elke vorm van communicatie!"

HUIS ZOEKEN IN SPANJE

Ik ben als Real Estate agent beschikbaar bij Casas Palmeras, gespecialiseerd in de regio Valencia tot Altea. Als inwoner van Alzira, het hart van het echte Spaanse leven, deel ik mijn kennis van deze prachtige streek met jou. Of je nu droomt van sinaasappelvelden, wielrenroutes of strandwandelingen, ik help je graag jouw ideale woning te vinden.

.