SOCIAL MEDIA ONTZORGING 

NOTE: Mijn social media pakket is vooral gericht op de makelaardij, dankzij mijn achtergrond van de afgelopen jaren. Maar dat betekent niet dat ik niet voor andere sectoren aan de slag kan. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan!

 

Onbeperkt woningaanbod plaatsen:

Met slechts een simpel WhatsApp-berichtje voor 20:00 uur, zorg ik ervoor dat jouw woningaanbod de volgende werkdag live staat op social media. Jouw aanbod is altijd up-to-date en zichtbaar voor jouw volgers. E-mailen mag natuurlijk ook!

Onbeperkt reviews en ervaringen delen:

Deel de mooie reviews en ervaringen die jullie van klanten ontvangen. Laat zien hoe tevreden jullie klanten zijn, en deel bijvoorbeeld een leuk cadeau dat jullie van een blije klant hebben gekregen. Stuur mij de foto via WhatsApp en ik doe de rest om het op social media te plaatsen.

Speciale dagen:

Vergeet geen verjaardagen van jou of je team, of speciale dagen in jouw buurt. Stuur mij de informatie, en ik zorg ervoor dat het in de huisstijl wordt opgemaakt en op de juiste dag wordt ingepland. Denk aan wat jouw buurt speciaal maakt en deel dat met jouw volgers.

Laatste nieuws en updates over de huizenmarkt: Blijf jouw volgers informeren met het laatste nieuws en updates over de huizenmarkt. Stuur mij alles wat je interessant vindt via WhatsApp, en ik zet het om in boeiende posts met pakkende teksten voor al jouw social media kanalen. Ik houd zelf ook het nieuws goed in de gaten voor relevante en interessante onderwerpen.

Nieuwsbrieven:

Laat mij de zorgen wegnemen als het gaat om het maken van jouw maandelijkse nieuwsbrieven. Je hoeft slechts één keer aan te geven wat je wilt communiceren, en ik zorg voor de consistentie en de rest. Of het nu gaat om een overzicht van woningen, interessante artikelen, of een pakkende Call to Action (CTA), ik zorg ervoor dat jouw nieuwsbrief elke maand naar al jouw contacten wordt verstuurd. Dit gebeurt vanuit jullie eigen account, waarmee jullie normaal de nieuwsbrieven versturen.

 

Met deze uitgebreide service hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw social media en nieuwsbrieven. Laat mij het werk doen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klanten.

 

Ik bied dit pakket voor een vaste prijs per maand aan. Meer weten? Klik dan snel op 'NEEM CONTACT OP'